Een revival!

Lang geleden (in web termen toch) was dit een bruisende site. Tot mijn provider rare dingen begon te doen en mijn site opeens verdwenen was (inclusief backups). De databases waren verdwenen, mijn WordPress installatie was eveneens met de noorderzon vertrokken, en mijn SMF forum, de trots van de site, was ook foetsie.

De site was ontstaan uit een soort frustratie met knelpuntberoepen. Iedereen stond (en staat) te roepen dat er een tekort is aan ingenieurs (en andere STEM beoefenaars), erg geloofwaardig allemaal, totdat je mag gaan solliciteren (en nee hoor, het ligt niet aan mij). Erg grappige dingen ben ik tegengekomen.

Eén ding is zeker: verschrikkelijk gewaardeerd word je doorgaans niet als ingenieur (er zijn uitzonderingen, ja).

U kunt er dit artikel eens op naslaan (er wordt zelfs verwezen naar deze site ergens). 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*